O fi la modă dar nu îmi place

         În general accept cu mare ușurință noul, îmi place să fiu la curent cu tot ce apare pe piață și cred că sunt destul de informată la capitolul tendințe în beauty și fashion. Dar, ca orice om, am și eu preferințe iar, pe de altă parte, lucruri care mă scot din minți. Despre acestea din urmă o să vă spun azi câteva cuvinte.

         Nu înțeleg nici să mă pici cu ceară moda sprâncenelor desenate fir cu fir, cu golurile  ”umplute” până dau pe dinafară, arcuite într-un unghi fals, cu marginea dinspre nas în unghi drept și de cele mai multe ori într-o nuanță mult mai închisă decât culoarea părului.

         Să ne înțelegem, nu am fost niciodată adepta sprâncenelor smulse și subțiate până la nivelul unei linii, dar caricaturile pe care le văd mai nou pe stradă nu pot decât să îmi stârnească râsul. Și dacă stau să mă gândesc bine nu le văd numai pe stradă ci și la televizor 🙂
Ozana Barabancea
         Blugii rupți. Sau, hai să zicem, prea rupți. Dacă au doar o tăietură pe genunchi mai treacă-meargă,  la o ținută sport n-am nimic de comentat, dar să porți tocuri cu blugi sfâșiați o fi cool , dar în nici un caz chic.
         Părul tuns zero. Adică ras în cap. Jesus, pe vremea mea asta era cea mai cruntă pedeapsă pe care o primeau băieții când făceau o trăznaie la școală. Uitați-vă în jurul vostru, la servici, la școală sau în supermarket și o să vedeți o grămadă de bărbați frumoși fără păr din propria lor inițiativă. Sper să nu vină moda fără dinți 🙂
Matt Damon
         Căciula purtată non stop de iarna până vara următoare, ziua și noaptea, înăuntru și afară, la pijama și la costum, atât la minus cât și la plus 20 de grade. Cui naiba îi stă bine cu astfel de chestie pe cap ?
Ashton Kutcher
         Ghetele cu șireturi desfăcute . O fi foarte hipsteresc sau, cum ar zice criticii de modă, ”dau un aer de lejeritate și naturalețe” dar pe mine mă duc cu gândul la un homeless.
         Unghiile foarte lungi și ascuțite, noul trend în manichiură, mi se par grotești. Nu găsesc alt cuvânt și mi se par de un prost gust desăvârșit. Horror !
         De altceva nu îmi mai aduc aminte acum, dar sunt sigură că fiecare dintre voi are cel puțin un lucru, care deși e la mare modă, nu poate să îl suporte. Greșesc ?

Share This:

2 thoughts on “O fi la modă dar nu îmi place

  1. De acord cu observatiile tale. Ozana Barabancea mi se parea o femeie cu bun simt, dar de cand are senzatia ca are o silueta de manechin, se imbraca si se machiaza destul de caraghios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *