IMAG1615

Cumpărături de pe aoro

      În sfârșit, după îndelungi ezitări, mi-am luat inima în dinți și am făcut o nouă comandă pe aoro. V-am povestit în luna ianuarie despre experiența nefericită pe care am avut-o cu acest site iar dacă vreți să vă aduceți aminte o puteți face aici.
      Pe scurt, atunci scriam că după ce am cumpărat vreo 10 parfumuri originale de pe site, am fost păcălită cu Contradiction de la Calvin Klein. Acela s-a dovedit a fi contrafăcut, fiind un fel de apă de ploaie dar nu am mai putut să-l returnez deoarece aruncasem ambalajul.
      Având în vedere că totuși majoritatea parfumurilor cumpărate de mine de pe acest site au fost originale, mi-am spus să le mai dau o șansă. Asta a fost unu la mână, iar apoi faptul că s-a îngreunat fluxul comenzilor pe strawberrynet  a fost al doilea lucru care m-a făcut să iau această decizie. Pachetele  de pe strawberrynet vin acum la poșta vamală și nu e deloc plăcut să stai la cozile de la vamă, oficiul vamal e foarte departe plus că nu au program decât până la ora 15. Pentru cine nu știe, strawberrynet.com este un site care vinde parfumuri la prețuri bune dar totuși mai mari decât pe aoro. Au însă tot felul de promoții și un program de fidelizare prin care acordă discounturi de care, de-a lungul timpului, am profitat din plin.
     Deci, după cum spuneam, m-am hotărât să fac o nouă comandă pe aoro fiindcă la promoția săptămânală intrase I love love de la Moschino și mi-l doream foarte mult. Îmi cumpărasem o mostră (tot de pe aoro) și mi-a plăcut foarte mult atât mirosul cât și persistența dar eram hotărâtă ca în cazul în care o să am cea mai mică suspiciune de contrafacere să îl trimit înapoi. Marți am dat comanda iar joi am primit coletul prin curier (Cargus).
      Am desfăcut cutia cu emoții și cu cea mai mare precauție ca nu cumva să rup celofanul sau cartonul iar acesta să fie motiv de dispută în caz de retur. Și… yes! parfumul este așa cum mă așteptam :) Original. Fără doar și poate și fără niciun dubiu. Știu asta pentru că l-am testat înainte de a-l cumpăra de enșpe mii de ori. De câte ori am intrat în Sephora, pe acesta l-am încercat pe mână tocmai în ideea de a-l cunoaște și de a-i reține caracteristicile cât mai bine ca să pot face comparația. A costat 94 de lei, o sticluță simpatică de 50 de ml. (În Sephora e de 3 ori mai scump dar acolo sunt niște prețuri nesimțite mai mari decât oriunde în Europa).
      La orice cumpărătură de pe aoro primești o mostră gratuită iar acum am primit o fiolă de 2 ml de la Burberry – Body Tender. Acesta nu-mi place deloc. Dar deloc. Nici nu știu ce să scriu despre el pentru că foarte rar mi se întâmplă să întâlnesc un parfum atât de… ciudat. Miroase a vechi.
     Despre I love love se spune că este un parfum care se potrivește zilelor fierbinți de vară și sunt total de acord cu acest lucru. Este perfect pe timp de caniculă, dar eu aș extinde perioada de purtare pentru întreg anul datorită notelor de bază care sunt lemnoase și amărui. Este adevărat că notele de vârf sunt proaspete și aerate dar parfumul nu este genul flu-flu care să echivaleze doar cu înviorarea lăsată de dușul de dimineață. După ce se așează, devine oarecum mai solid și mai bine închegat iar aroma de scorțișoară, deși nu foarte pregnantă, este ușor detectabilă. Eu m-am îndrăgostit de acest parfum și pe pielea mea rezistă fără probleme 5-6 ore iar pe păr și haine îl simt și a doua zi. Longevitatea este un criteriu important atunci când aleg un parfum pentru că, să fim serioși, oricât de mult ți-ar plăcea un anumit miros nu e confortabil să trebuiască să îl reîmprospătezi la fiecare oră.
      Dacă ar fi să caracterizez acest parfum printr-un singur cuvânt acela ar fi optimism. I love love te va binedispune instant și te va scoate cu certitudine din groapa depresiei. Mie mi se pare că se potrivește pentru orice vârstă și tare mă bucur să îl am. M-am hotărât deja că acesta va fi parfumul pe care o să îl iau în Grecia în septembrie ca să îmi aduc aminte cu mai mare drag de Thassos.
Concluzia mea: Cu siguranță o să mai cumpăr de pe aoro bazându-mă pe experiențele pe care le-am avut dar și pe faptul că există posibilitatea returnării produsului în cazul în care nu sunt pe deplin mulțumită. Iar odată am fost și nu o să uit asta prea curând.

Share This:

7 păreri despre “Cumpărături de pe aoro

  1. Buna, Ioana! Imi cer scuze ca ma bag aiurea in seama, dar as avea o rugaminte. Stiu despre cei de la aoro ca au in stoc produse originale cat si fake-uri, depinde de brand, in most cases. As dori si eu sa imi comand, si vreau sa te rog sa imi spui ce parfumuri ai cumparat si sunt veritabile. Multumesc frumos, have a nice day ☺️?

    1. Bvlgari Omnia Coral, Moschino I Love Love, Chopard Casmir, Chloe Love. Astea patru le-am cumpărat de pe aoro și sunt originale 100%. Poate am luat și altele dar chiar acum nu îmi mai aduc aminte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *