Cosmetice pentru foștii vânători

         Două calități am apreciat întotdeauna la un bărbat : inteligența și simțul umorului. Dacă nu pot să am o conversație plăcută cu cel din fața mea nu se creează nici o punte de legătură. Iar dacă omul nu înțelege glumele și nu suportă ironiile fine totul devine sec. Căci râsul reprezintă cea mai scurtă distanță dintre doi oameni.
         Pe de altă parte aș putea să-l am în față pe Einstein însuși, dacă are unghiile negre sau miroase a transpirație s-a dus totul naibii. Este o vorbă care spune că ”bărbatul trebuie să fie un pic mai frumos ca dracul” și sunt total de acord. Pentru o relație pe termen lung nu contează aspectul fizic. Mă rog, eu vorbesc doar despre mine și nu sunt o aspirantă la un loc în emisiunea Burlacul.  Dar de la gradul de curățenie  nu se poate face rabat. Din fericire s-au dus zilele când bărbatul avea rol de vânător și era nevoit să aducă în fața colibei vânatul astfel încât familia să aibă cu ce se hrăni. Să văd acum o căprioară pe masa din bucătărie și să trebuiască să o tranșez cred că aș înnebuni pe loc.
         Dar, chiar dacă acum există alte meserii prin intemediul cărora se poate face rost de hrană (mult mai simplu), pielea bărbatului este supusă acelorași intemperii ale vremii: vânt, soare puternic sau dimpotrivă, ger. Și chiar dacă acum bărbații nu mai aleargă după vânat prin jungla urbană (decât, poate, după altfel de căprioare, dacă înțelegeți ce vreau să spun) tenul lor se poate usca creând senzația aceea neplăcută de piele care ține.
         Studiile (și nu doar cele făcute de cercetătorii britanici) au arătat că pielea bărbaților
         –  are un conținut mai ridicat de colagen
         – este cu 20% mai groasă decat a femeilor și asta la propriu 🙂
         – nivelul de sebum este mai ridicat
         – transpiră mult mai repede și mai ușor decât pielea femeilor
         –  ridurile apar mai târziu decât în cazul femeilor, însă tendința este de a fi mai pronunțate
        Ținând seama de toate acestea Farmec a creat gama Gerovital H3 Men . Când spui Gerovital parcă nu mai e nevoie de nici o reclamă, nu știu pe nimeni să nu fi auzit de acest nume și să nu fie mulțumit de calitatea produselor. Am prieteni în Canada care atunci când vin în țară cumpără creme în cantități industriale pentru toate cunoștințele lor de acolo. Pentru calitățile grozave și pentru prețul accesibil oricui.
         Așa că eu spun că această gamă o să aibă un mare succes. Și ca bărbat nu trebuie să fii neapărat un metrosexual ca să folosești o cremă de față. Ah, ce-mi place cuvântul acesta metrosexual, cuvânt recent descoperit de mine. Termenul a apărut in Anglia în anii ’90 și definește persoana de sex masculin ce are un comportament feminin în îngrijirea estetică (epilare, pensare, manichiură, pedichiură etc). Și tocmai am văzut la televizor o emisiune despre acest trend iar Cornel Păsat (sper că știți cine este) a fost modelul despre care s-a discutat pe această temă.
         Deci dragi bărbați, oferiți-vă un moment de răsfăț cu o cremă bună și un deodorant eficient de la Gerovital și veți vedea ce mult vă va crește încrederea în sine. Iar inteligența și simțul umorului vor fi ieși imediat în evidență 🙂 . Dar să nu vă faceți unghiile cu lac transparent că asta deja e prea mult.
 
         Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *