Fericit cu Yaris. Oriunde

         Tu pe cine iubești mai mult ? pe mama sau pe tata ? … Ahhhh!!? După ce ajungi să scapi cumva de această întrebare stupidă, urmează, după câțiva ani,  alta : Tu la care ții mai mult, la ăla mic sau la ăla mare ? aici fiind vorba de odraslele proprii. Poți să răspunzi la așa ceva ? Evident că nu.
         Eu nu pot să răspund nici la întrebarea ”ție care îți place mai mult: Aygo sau Yaris” ? Pot eu să aleg între cei doi frați Toyota? Pot să-i șoptesc unuia ”tu ești preferatul meu dar vezi nu-i spune lui frate-tu” … Și de ce aș face-o când țin la fel de mult la amândoi și îmi sunt dragi în egală măsură?
         Dar azi parcă totuși îl iubesc un pic, un pic mai mult pe Yaris. Adică pe noul Yaris pentru că și-a schimbat look-ul și îi stă atât de bine că-ți vine să-l mănânci conduci. De fapt poate nu e corect să spun că îl iubesc mai mult ci doar că azi îl sprijin mai mult pentru că are nevoie să-i fac cunoscut concursul „Yaris în orașul tău” pe care l-a organizat cu ocazia reinventării sale. Și vă invit cu drag pe toți să participați.
         În ce constă concursul ? E un concurs de creație la care participanții trebuie să surprindă printr-o fotografie sau videoclip ipostaze inedite ale  noului Yaris prin oraș și cum acesta îi inspiră să fie fericiți la volan. Ipostaze inedite înseamnă poze sau filmulețe lângă clădiri renumite sau reprezentative, alături de personalități importante sau în ipostaze cu semnificație sentimentală care implică noul Yaris și orașul lor.

         O poză valorează 5 puncte, un video 10 puncte  iar o invitație trimisă unui prieten pe e-mail primește 1 punct. Pentru ca materialul foto sau video uploadat să fie eligibil pentru competiție, acesta trebuie să surprindă noul Toyota Yaris 2014 (nu alte modele) și să fie înscris în concurs până pe 10 noiembrie 2014. De asemenea participantul trebuie să acumuleze minim 6 puncte.
         Înscrierea se face în contul propriu de pe toyotamea.ro, iar câștigătorul va avea parte de o călătorie unică, Behind the Scenes, all-inclusive (transport, cazare, masă) de un weekend, la fabrica Yaris din Valenciennes, Franța, unde va descoperi secretele din spatele automobilului. Toate detaliile concursului se găsesc pe site-ul Toyota .
         Doi câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți (și deci acolo nu ajută decât, eventual, rugăciunile) dar un al treilea căștigător “Genial oriunde”, va fi ales prin votul juriului (format din angajați Toyota) pentru cel mai original și reprezentativ video, criteriile fiind atât de originalitate, cât și de compatibilitate cu conceptul de lansare al noului model, sintetizat în sloganul “Genial în oraș, fericit oriunde!”.
         Premiile puse în joc sunt foarte faine, cui nu i-ar surâde o excursie în Franța ? Și mai mult decât atât, o vizită într-o fabrică Toyota ? Pentru a fi cât mai originali și a avea șanse de câștig vă recomand cu mare drag să NU folosiți materiale cu pisici la volan. E plin internetul de ele și chiar dacă sunt drăguțe, simpatice și primesc zeci de like-uri nu sunt deloc originale. 

sursa foto www.catsparella.com
         Poate reușiți să o surprindeți pe Simona Halep dând autografe pe capota noului Yaris. Sau poate vă filmați râzând cu gura până la urechi în oglinda retrovizoare. Zic și eu.  Deși sunt sigură că ideile voastre pentru filmulețe sunt cu mult mai bune. Succes maxim să aveți !

         Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *