Cumpărături pe muastore.co.uk

         Nu știu dacă până acum ați auzit de Makeup Academy (MUA) dar dacă vă place să vă machiați trebuie neapărat să aflați ce și cum. MUA este un brand  din Marea Britanie cu produse foarte accesibile ca preț, pe care le folosesc  de un an și ceva și de care sunt foarte mulțumită. Am comandat de două ori până acum, prima dată anul trecut și a doua oară în toamna aceasta dar fiind prinsă cu SuperBlog-ul am uitat să vă spun și să vă arăt ce am cumpărat.
         Cred că nu e prea târziu nici acum mai ales dacă vreți să (vă) faceți niște cadouri drăguțe de Crăciun. Pe site scrie că ultima zi de comandă pentru care garantează că pachetul va ajunge la timp este 5 decembrie (pentru România). De obicei transportul durează 10 zile dar probabil fiind mare aglomerația înainte de sărbători, își iau o marjă de siguranță.
         Deci, ce mi-am luat: două rujuri, o pensulă și un fard de ochi, un rimel și o pudră iluminatoare care, pentru un ten foarte deschis,  poate fi folosită și ca fard de obraz.
         Tot ce vedeți în poză a costat 50 de lei cu transport cu tot dar e adevărat că am prins o promoție unde transportul costa doar o liră, altfel, în mod standard costă 4.95 (discountul apare după subtotal)
         Cel mai tare m-au încântat rujurile care sunt foarte cremoase, persistente și nu usucă buzele. La prețul de o liră bucata puteam să îmi iau chiar mai multe 🙂 Săptămâna asta este o promoție care spune că la cumpărarea a două produse pentru buze al treilea se primește gratuit. Eu sunt abonată la news letter-ul lor așa că primesc tot timpul noutățile.
         Singurul lucru care nu îmi place este faptul că rujurile nu au nume ci doar un număr și nu prea poți să îți dai seama de nuanță pentru că uneori pozele nu reflectă realitatea. Dar am găsit soluția, un filmuleț pe YouTube pe care îl puteți vedea aici . Englezoaicele obsedate de beauty au făcut review-uri la absolut orice există pe piață și timp de 18 minute fata asta ia fiecare ruj în parte, le descrie pe toate cu lux de amănunte, le încearcă pe mână și apoi pe buze. Deci sigur îți vei da seama cum arată. Eu nu am dat greș când am ales nuanțele 2 și 11. La celălalt  capăt rujurile au un căpăcel mic care se deschide și în care se găsește încă un pic din același produs dar eu încă nu am putut să-mi dau seama la ce folosește. Poate descoperiți voi și îmi spuneți și mie 🙂
         Rimelul îmi place de asemenea foarte mult (este al doilea pe care îl cumpăr) în primul rând pentru forma periuței care dintr-o singură aplicare acoperă toate genele și le desparte fir cu fir iar fardul de ochi (nuanța 16)  este un roz mat care pe pleoapă apare ca fiind ceva foarte luminos (nu este un roz bombon) , cumva se confundă cu nuanța pielii. Foarte persistent, rezistă toată ziua fără să se estompeze așa că îi dau un big like!
         Vă doresc cumpărături plăcute și dacă vă luați ceva dați-mi de știre 🙂

Share This:

4 thoughts on “Cumpărături pe muastore.co.uk

  1. De pe MUA isi cumpara si iubita, atunci cand vede ceva printr-un magazin ii spun sa cumpere de pe net ca face economie, defapt eu, ca de la mine vin banii. Oricum, preturile si calitatea sunt foarte diferite fata de ceea ce se gaseste aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *