Vichy Aqualia Thermal Eye Roll On

         Azi vreau sa va spun cateva cuvinte despre un produs care mi-a adus multa încantare si sunt tare bucuroasa ca l-am descoperit.
         Vichy Aqualia Thermal Eye Roll On este o crema pentru ochi pe care am primit-o (alaturi de alte produse) de la Vichy pentru ca am intrat in programul lor ”100 de zile, 100 de femei”.
         Sincer nu cred ca as fi cumparat aceasta crema pentru ca de-a lungul timpului am incercat multe alte creme contra cearcanelor dar care s-au dovedit fara nici un rezultat. Asa ca am renuntat si m-am complacut in situatia de a ma accepta asa cum sunt : cu cearcane negre si adanci. Nu stiu de ce am cearcane atat de pronuntate tot timpul si atunci cand sunt obosita si cand sunt perfect odihnita, înclin sa
cred ca asa m-am nascut. Ma uit la pozele de cand aveam 10 ani si vad ca si atunci eram la fel. Ma bucur insa enorm ca am avut ocazia sa testez acest produs pentru ca rezultatele sunt absolut spectaculoase și nu sunt genul care sa ma entuziasmez degeaba.
         Ca toate celelalte produse Vichy si aceasta crema contine apa termala bogata in minerale. Mai contine dextran si escina, doua substante care au proprietati anti-inflamatorii si vasoconstrictoare. Conform indicatiilor de pe ambalaj este destinata reducerii pungilor de sub ochi si intensitatii cearcanelor. De fapt crema nu este o ”crema” ci un gel hidratant pentru conturul ochilor extrem de usor care nu are nici culoare, nici miros si intra foarte repede in piele. Efectul revigorant si linistitor este instantaneu, asta si datorita modului de aplicare . Biluta mica din varf (exact ca la deodorantele rollon) este un pic rece atunci cand atinge pielea iar senzatia de improspatare este foarte placuta.
         Daca vreti sa va răsfățați un pic puteti sa il aplicati astfel.
         Eu îl folosesc de doua ori pe zi, dimineata si seara si nu imi irita ochii deloc. Pentru ca am tenul destul de uscat, dupa ce acest gel intra complet in piele mai aplic o crema de ochi, altfel imi ramane o senzatie vaga de piele care ”ține” . Dar pentru un ten normal sau gras sunt sigura ca acest pas nu mai este necesar. Înca nu am o luna de cand folosesc acest roll on iar cearcanele mi s-au estompat aproape de tot si toata zona de sub ochi este mult mai luminoasa.
         S-a dovedit grozav si atunci cand nu am dormit decat 3 ore iar dimineata trebuia sa arăt perfect odihnita. Pungile de sub ochi s-au micsorat vizibil la 15 minute dupa ce gelul a fost absorbit in piele.
         Pentru toate astea Vichy Aqualia Thermal Eye Roll On are de la mine un Big Like !

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *