M-am înscris la SuperBlog

         Când am început să scriu pe blog nu m-am gândit că o să mă prindă atât de tare microbul și nu mi-am imaginat că o să-mi aducă atâtea satisfacții. Deocamdată să le spunem satisfacții spirituale.
         Habar n-aveam că există concursuri de blogging și, deși citesc bloguri de ani de zile, nu știam că există o comunitate a bloggerilor. De fapt nu știam multe din lucrurile pe care le știu acum. În cele patru luni de când am început să scriu am învățat cele mai importante două lucruri care îți aduc , hai să nu zic succesul, dar recunoașterea efortului depus: consecvența și conținutul articolelor. Îmi place să scriu doar ceea ce mi-ar place mie să citesc. Un concurs de blogging presupune însă să scrii articole pe teme date ceea ce nu este chiar ușor.
         SuperBlog  este un concurs cu premii. Mă tentează premiile dar în afară de asta vreau să-mi măsor puterile, vreau să știu cam unde mă situez și vreau să știu care este nivelul de stress căruia pot să îi fac față. Așa că m-am înscris. Și îmi urez succes !

Share This:

4 thoughts on “M-am înscris la SuperBlog

  1. Ma bucur ca te-ai inscris, sunt convinsa ca vei face fata cu brio. Blogul tau este unul din cele la care revin cu placere, ai un real talent de povestitor. Bafta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *