Perne noi, cearceafuri noi

       Se pare că pe lângă sezonul murăturilor a început și sezonul lepșelor. După Liebster Award, joc pe care l-am făcut acum câteva zile, mi-am spus că nu mă mai bag în vecii vecilor în astfel de chestii pentru că una din persoanele pe care le-am nominalizat mi-a urat 11 ani de ghinion, așa tam-nesam. I-am citit articolul și m-am șocat, apoi m-am supărat și apoi mi-a trecut. Poate era o glumă pe care eu nu am înțeles-o deși am un simț al umorului foarte bine dezvoltat (când trebuie să vorbesc despre mine este un atribut pe care îl pun în fruntea listei). Dar am trecut peste asta și am iertat-o.

       Azi am primit două lepșe noi, una poetică, pe care o să o încep mâine pe Facebook și alta prozaică, dar nu mai puțin plăcută, care mă îndeamnă la shopping 🙂 Le-am acceptat cu bucurie pe amândouă iar în seara  asta am preluat leapșa de la Mirela Coman și o să o dau mai departe Cristinei.

       Mirela a descoperit un magazin fain de lenjerii de pat și m-a întrebat ce părere am despre el. Câteodată mă mir și mă minunez cum de se leagă unele lucruri atât de cursiv și evident în mersul zilnic. V-am povestit de curând că tocmai mi-am redimensionat pernele la firma aia care se plimbă cu rulota din oraș în oraș iar, din uriașe cât erau, le-am făcut de 50×70. Foarte încântată am fost (și încă sunt) dar acum vechile fețe de pernă nu mi se mai potrivesc așa că nu se putea găsi un moment mai potrivit să arunc un ochi într-un astfel de magazin. Ce părere să am, Mirela? Am văzut niște lucruri foarte frumoase, exact ce-mi trebuie. Sunt modele pentru toate gusturile și văzând oferta atât de variată mi-am adus aminte de vremurile în care doar visam la așa ceva. Pentru că da, eu am prins vremurile în care cataloagele Neckermann erau aproape la fel de prețioase ca biblia și se răsfoiau cu mai mare grijă decât manuscrisele lui Eminescu. Copil fiind, eram înnebunită după lenjeriile de pat cu personaje din desenele animate ale lui Disney și aș fi fost în stare să ucid pentru o pernă cu Mickey Mouse dar n-a fost să fie. Acum aș putea să cumpăr pentru că se găsesc modele drăguțe dar gusturile mi s-au schimbat și mai nou mă pasionează carourile. Totul trebuie să fie în pătrățele așa că am pus ochii pe lenjeria asta:

lenjerie

       Și are fețele de pernă exact cât îmi trebuie mie. Dar modele sunt o mulțime, uitați-vă și voi cât este de greu să alegeți între tot felul de flori, animăluțe, modele baroce, dungi, buline și, evident, personaje din desene animate. Mai este un model cu niște oameni de zăpadă care mi-a plăcut foarte mult. Și modelul cu floarea soarelui mi-a plăcut. Și cel cu nuferi. Iar modelul cu ursuleți panda este adorabil! Și cel cu carouri maro. Și, și, și… 🙂 V-am spus, este foarte greu să te oprești la o singură opțiune.

       Summer Black Week este o campanie organizată în perioada 13-20 august care, pe lângă prețurile mici și ofertele 1+1 gratis, vă oferă posibilitatea câștigării unei excursii la Paris. Sigur că excursia e cu tragere la sorți dar să cumperi două lenjerii de pat la preț de una, este deja un câștig. Și acesta este garantat. Deci, ce faceți în seara asta? Cumpărături, cumva?

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *