Cu Wizzair în Anglia

        Nu-mi vine să cred ce repede trec zilele frumoase. Am fost plecată în Anglia și totul s-a petrecut ca o clipire din ochi, dacă nu aș avea imaginile filmate, aș crede că totul a fost doar un vis 🙂 Nu a fost ceea ce s-ar numi o călătorie programată ci s-a petrecut sub impulsul momentului, mai exact totul a început cu un email pe care l-am primit de la Wizzair în urmă cu o lună. Toate zborurile în și dinspre Anglia aveau o reducere de 20% cu condiția să cumperi bilete în acea zi așa că n-am stat prea mult pe gânduri. Am găsit cea mai avantajoasă ofertă cu plecare în 22 iulie și întoarcere în 28, în total 350 de lei, dar înainte să dau click pe confirm, l-am sunat pe Cristi să mă înțeleg cu el, să văd dacă nu are cumva ceva programat la serviciu sau cine știe ce altceva pentru perioada respectivă. Mi-a spus că nu, așa că m-am așezat din nou la calculator dar mă deconectasem deja de la aplicație. Când am intrat din nou, și jur că nu trecuseră mai mult de cinci minute, biletele erau deja cu 100 de lei mai scumpe, deci 450. M-am enervat la faza asta dar tot le-am luat. Și ca să mă răzbun pe wizz, nu mi-am cumpărat bagaj mare ci mi-am spus că o să merg doar cu un bagaj mic, gratuit. Ideea s-a dovedit excelentă și cred că tot așa o să fac de-acum înainte. M-am descurcat de minune fără să mai car după mine o tonă de haine și de cosmetice 🙂

        Ce-mi place la Wizzair este faptul că poți să-ți alegi locul în avion (contra unei taxe, bineînțeles) așa că am mai plătit 12 lei pe sens și mi-am ales loc la geam ca să pot filma. Am făcut mai multe filmulețe pe care o să le postez, pe rând, pe YouTube. Primul dintre ele îl puteți vedea chiar acum, dând click pe imaginea de mai jos. Enjoy!

>

Share This:

2 thoughts on “Cu Wizzair în Anglia

  1. O mica remarca: reclamele astea: 20% sunt reclame pana isi vand un numar de locuri (de genul 5-10 bilete). O prinzi de dimineata – super pentru tine si wizair! Nu o mai prinzi – super pentru wizzair pt ca deja au prins altii 😀 . In final, intr-un avion de 200 locuri de la Wizzair poate 100 de persoane au bilete cu adevarat low cost, ceilalti platesc costuri integrale.

    Eu nu iau bagaj la cala de ceva ani. Ne-am obisnuit cu minimum de haine, unde mergem inchiriem aprt. cu masina de spalat, iar un gel de dus + sampon de cumparat gasim si acolo. Bine, suntem si 3 si in 1-2-3 sapt. de vacanta terminam gelul de dus si samponelul. Am ales asa nu numai pt costuri (daca am bagaj mare trimit cu atlassib) dar si pt ca timpii petrecuti la imbarcare/luat bagaj sunt mai mari, asa ca calatorim low cost 🙂

    1. Nu de bagaj de cală era vorba, ci de bagaj de mână. Ăștia de la wizz au introdus taxă de bagaj de mână dacă îți vine să crezi!! De aproape 2 ani nu mai poți lua gratis în avion decât o poșetă mai măricică, bagajul de mână (pe care ei îl numesc ”mare” dar de fapt e un troler mic) se plătește separat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *