Ochelarii, lenjeria și telefonul

         Ceea ce purtăm tot timpul pe noi sau cu noi merită toți banii. Adică ochelarii, lenjeria și telefonul. O persoană care poartă în permanență ochelari nu ar trebui să se zgârcească atunci când își alege ramele care uneori pot costa o mică avere. Pentru că ochelarii vor face parte integrantă din expresia feței o lungă perioadă de timp . Trebuie să nu îi simți și să te identifici cu ei. La fel e cu lenjeria intimă. O porți de dimineața până noaptea iar ceva care te strânge, te zgârie sau trebuie aranjat tot timpul poate să îți distrugă ziua. Și ce alte exemple ar mai fi ? Pentru foarte mulți dintre noi… telefonul. Căci, nu-i așa, dacă nu avem telefonul la noi e ca și cum ne-ar lipsi o mână. 
         Telefonul e cel care ne ține conectat cu lumea. Cu prietenii, cu familia, cu jobul, cu pozele din vacanță, cu jocurile preferate, e locul unde ne uităm la ceas, unde ne verificăm agenda, unde ascultăm muzică… este comoara fără de care suntem paralizați. Eu cel puțin nu mai pot concepe viața fără telefon și cunosc o mulțime de obsedați asemenea mie sau chiar mai rău. Și nu mă enervează niciodată când sună. Dacă nu pot să răspund, nu răspund și gata. Sun eu înapoi mai târziu.
         După această introducere vreau să vă anunț că iPhone 6 este deja disponibil în România. Și pentru a-l cumpăra nu este nevoie să stați la cozile lungi de câteva zile și nici să participați la isteria generală pe care am văzut-o cu toții la televizor 🙂

         Trebuie doar să intrați pe site-ul celor de la Quickmobile  și cu un simplu click poate fi al vostru. Mă rog, trebuie să aveți și banii necesari. Quickmobile este trendsetter IT&C în România și sunt primii care aduc produsele Apple (şi altele, dar acum e vorba de Apple) la noi în ţară. Au fost atât de rapizi, încât au început să livreze deja iPhone-urile pre-comandate din ziua lansării până acum. Asta înseamnă că românii sunt super-mega interesați de noile tehnologii.

          În cazul în care banii nu vă dau afară din casă, vă dau un pont: puteți să câștigați un iPhone 6 ! Și e atât de simplu, trebuie doar să lăsați un comentariu pe blogul lui Cristian China Birta aka chinezu. Să spuneți  cât de mult contează faptul că iPhone 6 ajunge atât de repede în România prin QuickMobile și cu ce ne ajută că România, prin QuickMobile, este prezentă pe harta lansărilor mondiale ale noului iPhone 6.
         Dacă unul dintre cititorii mei va câștiga telefonul o să fiu (aproape) la fel de fericită ca și când l-aș fi câștigat eu 🙂
        

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *