7 verbe pentru 7 zile #4

        A zburat săptămâna trecută ca o clipă și uite că am intrat în octombrie… Să vă spun, deci, ce-am mai făcut, un fel de exercițiu al rememorării…

  • Am încărcat primul meu film pe YouTube, primul însemnând  făcut de mine cap-coadă. Eu l-am filmat, eu l-am editat. Nu a fost ușor dar mi-a plăcut la nebunie să fac asta, mai ales partea de editare deși încă nu mă pricep aproape deloc. Am dus-o totuși la capăt și sunt sigură că o să învăț. Deocamdată abia aștept să vină duminica să trec iar la treabă pentru că în timpul săptămânii nu pot să filmez din cauză că nu am lumină naturală suficientă.
  • Am mâncat struguri. Mulți. Foarte mulți. În fiecare zi a săptămânii.
  • Am fost frustrată pentru că nu am putut ajunge la Webstock, cea mai importantă conferință dedicată social media din România. Bineînțeles că se ține la București iar eu nu am destule zile de concediu pentru câte aș vrea să fac. Toți prietenii mei bloggeri au participat și ca să-mi facă inima mai amară decât era, au umplut Facebook-ul, Instagram-ul și Twitter-ul cu pozele și status-urile lor. Cruntă desfășurare de forțe.
  • Am scris primul articol pentru SuperBlog 2015. Tema mi s-a părut foarte grea, ca întotdeauna când trebuie să inventez ceva iar acum trebuia să inventez o poveste, și încă una fascinantă 🙂 Nu îmi place să scriu ficțiune ci prefer să fiu ancorată în realitate. Enunțul probei spunea ”Să faci o incursiune în Orientul Mijlociu și să creezi propria ta poveste fascinantă, învăluită în aroma cafelei turcești”. Ce mi-a ieșit, ați văzut în articolul precedent. Acum urmează să aud părerea oficială, adică cea a juriului.
  • Mi-a fost frig toată săptămâna, lucru care mi-a displăcut profund. E clar, vara nu se mai întoarce așa că va trebui să-mi strâng toate sandalele aruncate prin casă și să le pun în cutii în debara până anul viitor. Pfff… ce rău îmi pare.
  • M-am simțit singură, de fapt chiar am fost mai tot timpul. De obicei nu mă deranjează singurătatea, îmi găsesc mereu ceva de făcut și nu mă plictisesc niciodată dar săptămâna asta m-am trezit cu greu în fiecare dimineață, am fost prost dispusă și nimeni nu și-a găsit disponibilitatea să stea de vorbă cu mine așa cum aș fi vrut eu.
  • M-am uitat la Vocea României. E una din puținele emisiuni la care mă uit la televizor, în afară de știri. Îmi place formatul, îmi plac vocile și chiar mi se pare că vin foarte mulți oameni talentați. Iar dialogurile dintre jurați sau antrenori, cum își spun ei, sunt spumoase fără a fi regizate. Preferatul meu e Tudor Chirilă și nu de azi, de ieri, ci de când a început să cânte. Răsfoind internetul am găsit cana asta simpatică, are imprimate versurile unui melodii pe care el o cântă și care îmi place foarte tare… Aș vrea să mi-o cumpăr. Cum oare fac de ajung iar și iar la căni??!

cana_perfect2-500x500

Share This:

2 thoughts on “7 verbe pentru 7 zile #4

  1. m-am uitat si eu zilele trecute la The voice – Romania. Nu imi place insa juriul cum se cearta …. eu inainte m-am uitat la The Voice UK si the Voice Franta si tare dragi imi sunt acele vedete!

    1. O să mă uit și eu să văd cum e la alții dar cred că certurile astea sunt regizate. Deși cred că nu e nevoie de prea multe indicații regizorale 🙂 Se pare că unii au cearta în sânge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *