Celor care susțin că ”povestea” cu virusul patogen nu este reală

        Măsurarea temperaturii nu înseamnă implantarea de cipuri, nu se clonează nimic, nu se fac poze, nu se memoreză CNP-ul, nu se declanșează niciun atac psihotronic și nici măcar unul energetic  și nu însemnă nimic altceva decât pur și simplu o măsurare. Atât. Nu e nimic intim, nu se colectează ADN-ul, nu se pune cod de bare pe frunte și nici microcip sub piele. Nu este un act medical așa cum nici urcarea pe cântar sau măsurarea înălțimii nu sunt acte care ar presupune ani lungi de studii. La fel cum nici ca să apeși butonul din lift nu trebuie să fii liftier sau să fi absolvit conservatorul ca să cânți pe scenă (deși la un moment dat erau unii artiști care se simțeau amenințați de tinerele talente fără studii corespunzătoare și au încercat să forțeze o astfel de ”autorizare” pentru a practica meseria).

        Aparatele de termo scanare sunt simple, portabile, sigure, non invazive și nu folosesc niciun fel de radiație. Desigur aceste caracteristici sunt furnizate de inginerii care le-au proiectat și pot fi oricând puse la îndoială de experții cu studii pe Facebook care se pricep nu doar la tehnologia 5G dar sunt la curent și cu cele mai noi descoperiri din medicină pe care le pot desființa în doi timpi și trei mișcări aducând argumente găsite în clipurile de pe YouTube care susțin că vaccinurile dau autism fiind create de Bill Gates ca să reducă populația lumii. Numai că nici Bill Gates și nici Soros nu așteaptă seara înainte de culcare tabelul de la Lidl în format excel ca să afle dacă românii au sau nu febră. Oamenii ăștia au bani de-i întorc cu lopata și cu siguranță nu-i roade curiozitatea să vadă ce temperatură are tanti Gogoneață de la etajul trei când se înființează luni dimineața la prima oră în ușa supermarketului să ia dovlecei și unt la promoție. Pentru mine teoriile cu oculta mondială sunt la același nivel de credibilitate cu tunelurile din Bucegi construite de dacii liberi.

        Chiar dacă titlul articolului face referire la cei care nu cred că noul coronavirus există, nu este o greșeală din partea mea că vorbesc despre cei care refuză cu înverșunare să le fie luată temperatura. Am observat că între cele două categorii există o legătură indisolubilă.

        Și încă ceva. Să nu vă fie teamă sau jenă. Aparatele astea măsoară temperatura corpului, nu IQ-ul, iar rezultatul se dă pe loc. Și vă jur că nu se face marcare izotopică pe frunte.

 

Share This:

5 thoughts on “Celor care susțin că ”povestea” cu virusul patogen nu este reală

  1. Perfect explicat pentru to(n)ti. Stiu, si pe mine ma exaspereaza aceleasi teorii conspirationiste, le aud si de la oameni cu IQ ridicat dar suferind de paranoia. Am observat ca nu are nici un sens sa ii contrazici, ei detin adevarul absolut.

  2. Cu articolul acesta mati uns pe suflet. Va apreciez si va respect foarte mult. Pe mine nu ma deranjeaza sa imi ia temperatura. Chiar nu inteleg de ce deranjeaza asa de tare. Te retine cel mult 10 secunde si pleci sa iti faci cumparaturile. Aparatele alea sunt cu inflarosu, nu au radiatii egale cu cele de la Cernobal, nu iti creste un al doilea cap. Nu iti baga cipuri in cap si nu iti citeste CNP-ul pt. ca nu il ai scris pe frunte. Si oricum sunt aparate de uz casnic, multe se defecteaza de la atatea scanari pe zi. De curiozitate am intrebat la intrarea in Kaufland din Constanta cat am si spre surprinderea mea, am constatat ca sunt decedata, aveam temperatura 29,5. Nu am zis nimic si am plecat. Oricum sunt defecte multe, nu inteleg ce atata greva ca iti ia o temperatura. Da asa va inghesuiti in timpul verii la corturile de ajutor al celor de la Crucea Rosie sa beti un pahar de apa si sa va luati tensiunea, moca, gratis (ma referi aici strict la persoanele in varsta), acolo tipati si va imbranciti, ca dureaza mult sa intrati sa va masurati tensiunea; desi oamenii aceia din cort nu sunt nici asistente si nici medici, sunt simpli oameni din diferite medii de profesie care sunt membrii in cadrul ONG-ului numit Crucea Rosie. Revenind la “termometrele” noastre, zici ca omul ala saracul, de la intrarea in magazin e Anticristul, “Vai ma eticheteaza pe frunte cu semnul Fiarei”. La noi in Romania zici ca suntem in evul mediu, ce e atat de greu sa fi in randul lumii? Ce e atat de greu sa stai 10 secunde sa isi faca si omul ala treaba si dupa 10 secunde sa pleci in plata Domnului unde ai treaba. Zici ca stai 10 ani la coada. “Nu vreau sa stau la coada ca pierd majoratu lu fimea, care are 8 ani.” E aberant si absurd. Da Doamne mintea romanului cea de pe urma. Iar in legatura cu magazinele si cu comparaturile, ca am vazut un om frustrat care scria intr-un comentariu pe facebook, ca de ce faci cumparaturile din Lidl, ca faci reclama. Pai inseamna ca si io fac reclama cand spun ca Lidl este pt. mine magazinul de suflet, de unde imi fac cumparaturile cel mai frecvent, rareori merg la Kaufland si Auchan. Inseamna ca am primit amandoua o groaza de bani de la firma Lidl, de la Kaufland, de mai stiu eu unde si suntem multi-miliardare in euro. Va imbratisez cu mare drag si o sa va urmaresc cu mare interes si pe youtube, si aici si pe facebook, pe Instragram intru foarte rar. Va doresc o seara minunata.

  3. eh, cu unii nici nu merita sa iti pui mintea.

    (noi am optat in ultima perioada sa avem grija mai atenta la sanatate, alimentatie; somn, stare interioara. Nu ma sparie un virus, nu ma sparie 10mii de virusuri si 20 mii de bacterii la un loc) . Altii prefera sa dea vina pe ailalti (arafat, partidul, americanii, chinezii, telefonul etc).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *