Cadouri de Crăciun cu care nu ai cum să dai greș

        Am intrat din nou în perioada în care lumea e cuprinsă de magia sărbătorilor de iarnă iar orașele, străzile, parcurile și  vitrinele sunt toate pline de luminițe. Veselia plutește în aer și se organizează nu doar petreceri ci și  acţiuni caritabile pentru că oamenii devin brusc mai buni, mai altruişti, mai empatici și cadourile devin dintr-odată cel mai important lucru din lume. Nu am avut (aproape) niciodată vreun stres cu cadourile pentru că, fiind un subiect atât de drag mie, m-am pregătit întotdeauna din timp și nu am lăsat pe ultima sută de metri alegerea lor. Cred că nu dat greș niciodată. Sau cel puțin așa sper. Ideea principală pe care o urmez cu sfințenie este de a nu ceda tentației și a cumpăra ceea ce îmi place mie ci de a dărui ceea ce îi place persoanei care va primi cadoul. Dacă se întâmplă să avem gusturi comune, cu atât mai bine dar  asta nu se întâmplă întotdeauna așa că degeaba o să ofer eu cea mai fină și scumpă selecție de ciocolată neagră dacă cel care o primește este de fapt înnebunit după ciocolata cu lapte care mie mi se pare îngrozitor de dulce.

        Consumabilele mi se par cele mai potrivite cadouri iar aici intră cele care se mănâncă și cosmeticele pentru că toți avem nevoie de ele. Nu ocupă loc în casă, nu or să zacă pe fundul unui sertar, nu se vor umple de praf printr-o debara uitată de lume și arareori vor fi date mai departe pentru că, trebuie să recunoaștem, se mai întâmplă și din astea. Dacă idei de cadouri pentru femei avem cu toții sau, în orice caz este mai ușor să găsim, când ajungem la bărbați de cele mai multe ori se produce un blocaj. Anul acesta am găsit ceva super drăguț și util în același timp accesând  pagina de cadouri barbati a celor de la Notino.

         E un mic set care conține un gel de duș dar într-o formă foarte amuzantă, ambalat într-un recipient sub forma unei sticle de bere și un prosop de mâini. Nu a costat mult, e util, prezentat frumos, vine gata ambalat sub formă de cadou (desigur o să îi pun încă un înveliș festiv) și este potrivit pentru oricine se spală 🙂 Desigur că mai ales în perioada asta, apar o mulțime de variante de seturi cadou, promoții, oferte și reduceri încât ajung să te copleșească. E greu să alegi și pentru tine, darmite pentru alții. Aici apare însă una dintre cele mai bune invenții ale omenirii după roată, descoperirea focului și apariția curentului electric: cupoanele cadou sau vouchere, cum li se mai spune. Cu un voucher cadou notino este absolut imposibil să dai greș și spun asta din proprie experiență pentru că am și primit dar am și dat și de fiecare dată bucuria a fost la fel de mare.

        Există atât sub formă fizică (ca cel din poza de mai sus, un cod imprimat pe carton) dar și sub formă electronică, adică un link pe care îl primești pe email și este imediat disponibil. Eu le prefer pe cele imprimate pentru că sunt palpabile, se pot împacheta frumos și arată ca un cadou clasic dar eu sunt de modă veche așa că nu trebuie să vă luați după mine. Voi ce cadouri preferați să primiți? Pentru că dacă e vorba de mine cred că v-am dat toate indiciile 🙂

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *