Last minute

         Last minute, last chance, last summer day… Plec în vacanță. Mâine. M-am hotărât pe ultima sută de metri când încă vara nu s-a terminat. Am găsit o ofertă de nerefuzat și care se încadrează perfect în zilele disponibile (și în buget) așa că nu m-am împotrivit deloc atacului de spontaneitate care m-a cuprins. M-am hotărât pe loc. Adică brusc, instantaneu și dintr-odată 🙂
         Există totuși un mic inconvenient, dacă pot să îl numesc așa, atunci când cedezi tentației de a planifica o călătorie de pe o zi pe alta. Sari peste o etapă. Mie îmi lipsește perioada pregătirilor, și aici nu mă refer la făcutul bagajelor, ci la acea perioadă în care visezi și îți imaginezi cum va fi locul în care vei ajunge, perioada în care îți faci planuri cu locurile de vizitat și cauți pe internet impresii ale altor călători. Perioada aceea în care numeri zilele care au mai rămas până la plecare, faci cumpărături speciale și îți probezi toate hainele din vacanța trecută. De toate astea  nu am avut parte anul acesta pentru că totul a venit ca un uragan.
         Vineri am găsit oferta pe internet,  am plătit la bancă, am primit contractul pe mail, l-am semnat, scanat și trimis înapoi, mi-am făcut asigurarea de călătorie și după câteva ore am apucat să răsuflu fericită. Pentru că luni plec în Grecia, în insula Corfu.
         Acum îmi fac bagajul și sper că nu am uitat nimic din lista scurtă pentru vacanță .
 

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *