Magazinul de zâmbete Mindblower.ro

         Nu v-am spus până acum cât îmi plac prostiile 🙂 Adică obiectele care te fac să zâmbești atunci cînd le vezi deși multe dintre ele nu au o prea mare utilitate. Mi-am adus acum aminte de un breloc pe care l-am văzut în Germania în urmă cu mulți ani și pe care încă nu l-am uitat. Nu l-am cumpărat atunci, deși mi l-am dorit tare mult,  pentru că nu m-am îndurat să dau banii pe el, marca germană era scumpă iar noi eram săraci, vai de capul nostru. Ne uitam la mărfurile occidentale ca la mașini străine cum se zicea pe vremea aia, încă păstram pet-urile goale ca pe ceva de mare preț și săpunul Fa era considerat produs de lux. Deci asta s-a întâmplat foarte demult, prin anii 90.
         Să vă spun acum despre breloc: o văcuță din cauciuc, cu o mutriță zâmbitoare, pe care atunci când o strângeai de burtă scotea pe fund o balegă 🙂 . De fapt era un mic balonaș vopsit corespunzător. Sper că nu v-am oripilat și că nu v-am scârbit prea tare iar dacă totuși v-am atins sensibilitatea vă rog să mă scuzați. Eu râd și acum când scriu rândurile astea,  așa de tare m-a distrat ideea. În afară de văcuță mai era  și un măgar pe care , la fel, atunci când îl strângeai în pumn îi ieșeau ochii din orbite dar eu am rămas cu gândul la văcuță și balega ei simpatică.
         Între timp au apărut și în România magazine care vând ce nici nu gândești, tot felul de chestii simpatice care îți aduc zâmbetul pe buze. Au atâtea idei de cadouri că nici nu știi la ce să te oprești. Eu mă binedispun doar stând în fața monitorului și uitându-mă la ce au mai inventat oamenii. De exemplu pentru Valentines’s Day 2015 aș alege pentru Cristi o cană șifonată .

         Aș alege cana, cel puțin din două motive: în primul rând pentru că este foaaaarte drăguță și în al doilea rând pentru că sigur dacă o să vadă cât de mult îmi place, Cristi o să mă lase pe mine să o folosesc 🙂
         Și mie, și lui ne plac la nebunie prostioarele astea. Anul trecut a cumpărat din Anglia un fel de pătuț care se agață de calorifer pentru Sylvestra, pisica noastră. De când a venit iarna nu s-a mai dat jos din el. 
         Acum am văzut că se găsesc și la noi, pe Mindblower.ro, și nu costă decât 35 de lei. Dacă aveți o pisică sigur o să îi faceți cea mai mare bucurie luându-i un astfel de culcuș. Iar dacă aveți câine și trebuie să îl scoateți la plimbare chiar și în zilele ploioase de ce să nu îi luați și lui o umbreluță ? 
         Să nu vă pese dacă lumea o să se uite ciudat la voi, adevărații iubitori de animale vor aprecia gestul. 
         Trecând de la animale și revenind la capitolul scârboșenii, adică alea care îmi plac și mă fac să râd, să vă arăt ce mi-a mai plăcut pe acest site: pungile ziplock , adică resigilabile, imprimate cu gândaci mi se par mortale :))))
         În mod sigur nimeni nu o să-ți fure sandwich-ul băgat într-o astfel de pungă iar magneții de frigider în formă de gumă gata mestecată par foarte proaspeți.
         Abia aștept să văd ce vor spune soacrele când vor vedea cu ce ați prins lista de cumpărături pe ușa frigiderului… Dacă li se face greață, trimiteți-le la baie să vadă dispenserul de săpun în formă de nas. Dacă nici asta nu o să le placă, înseamnă că nu au deloc simțul umorului. 

         Totuși pe Mindblower.ro găsiți și lucruri care sunt drăguțe, chiar foarte drăguțe și nu șochează pe nimeni. De exemplu sunt foarte multe modele de infuzoare de ceai, unul mai simpatic decât altul, în formă de maimuță, căpșună, robot, săgeata lui Cupidon… Mie cel mai mult mi-a plăcut cel sub formă de broască… nu mă pot abține, ce să fac ?
          Dar cel mai bine ar fi să intrați pe site și să vă convingeți singuri. Aveți de unde alege cele mai haioase cadouri. Sau romantice. Chiar dacă jumătatea voastră susține sus și tare că nu sărbătorește Valentines’s Day, un mic cadou surpriză sigur o să-i facă plăcere așa că vă doresc spor la cumpărături ! Și tare m-aș bucura să-mi spuneți într-un comentariu ce ați ales. 

Share This:

4 păreri despre “Magazinul de zâmbete Mindblower.ro

  1. Pungutele pentru sendvisuri sunt mortale!!! Eu as lua sa-mi taie urgent pofta de mancare, mai ales ca de maine voi intra la dieta. (Am vrut sa scriu ca am intrat deja, dar mi-am adus aminte cat am infulecat azi, mai ales pe seara.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *