Better than sex

         Constatasem de mult numele din ce în ce mai ciudate scrise pe etichetele produselor cosmetice. Unele mă făceau să zâmbesc iar altele mi se păreau de o naivitate copilărească. Ultima descoperire însă mi s-a părut prea șocantă ca să nu împărtășesc cu voi uimirea.

Să presupunem că într-o bună zi cineva, admirându-mi genele, m-ar întreba ce rimel folosesc iar eu ar trebui să îi răspund: ”better than sex” . Ar crede că n-a auzit bine.

         Nu e o glumă, chiar așa se cheamă și l-am cumpărat din Sephora. E marca Too Faced. Tot de la Too Faced mai am două farduri de ochi în nuanțele Sexspresso și Like a Virgin. A, ba nu, mai am și Label Whore!
         Un alt exemplu e de la Nars, o marcă de cosmetice destul de scumpă. Sunt de foarte bună calitate, se găsesc pe strawberrynet.com și au scos un fard de obraz care le-a înnebunit pe toate fetele pasionate de beauty.  Se numește Orgasm.
         E o culoare mată, intensă și se potrivește aproape oricărui tip de ten. Varianta pentru seară, cu un pic de glitter auriu în compoziție se numește Super Orgasm. Ca să facem diferențierea clară, nu? Tot Nars a scos pe piață G-Spot, un baton multifuncțional care poate fi aplicat pe ten, pe buze , pe pleoape sau chiar pe corp și arată ca un ruj:
         Ciudate nume, nu? Oare celor de la departamentul marketing le zburdă imaginația pe câmpii? Sau poate prin alte locuri?
         Dar ce să mai spui când însăși numele companiei producătoare sună zgubilitic ? Soap & Glory! de zici că e un îndemn la luptă în timpul războaielor romane 🙂 Soap & Glory n-am văzut decât în Marea Britanie. Au geluri de duș, spumante de baie și tot felul de loțiuni de corp care miros absolut demențial. La ”botezul”  produselor de machiaj au luat-o însă razna rău de tot. Sexy mother pucker este un creion de buze. What??
         9 grame de pudră translucidă se cheamă One heck of a blot iar pudra compactă – Kick ass.
         După ce auzi toate bazaconiile astea, jocurile de cuvinte folosite în denumirea altor produse ți se par poate prea soft chiar dacă sunt extrem de amuzante. Merry Kiss Much este un balsam de buze, Endless Glove este o cremă de mâini iar Love at First Blush este un fard de obraz. La untul de corp Orangeasm cred că s-au inspirat un pic, un pic de la Nars.
         În topul numelor simpatico-ciudate date ojelor cred că pe primul loc se află OPI. 20 Candles on My Cake , Blushingham Palace, Don’t Socra-tease Me!, I’m Not Really a Waitress, Not So Bora-Bora-ing Pink … Mă opresc aici deși lista e foarte lungă.
         Pentru voi care este numele cel mai haios pe care l-ați întâlnit vreodată la un produs cosmetic?

Share This:

3 thoughts on “Better than sex

  1. Din pacate, singurul produs cu un nume ciudat pe care l-am pipait/vazut este o crema de corp din Cehia (parca) pe care mi-a dat-o cadou o matusa, si care se numeste Eat-Me-Hannibal. Eu sunt obsedata de Hannibal in toate formele sale: carte, film, serial….asa ca normal ca femeia aia nebuna mi-a cumparat untul de corp…Si adevarul e ca miroase de te lingi pe degete. Inca nu reprezint o atractie pt sexul opus, dar de fiecare data cand ma dau iarna pe maine cu smac de ala se gaseste cate un coleg sa exclame”” Miammmm! Ce bine miroase pe aici!”

  2. Oh, cred ca ei ar trebui sa aiba grija….Adica, uneori ceea ce arata delicious poate foarte bine sa fie o capcana (Mai, da’ malefica mai sunt…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *