Cumpărături pe strawberrynet.com

         Strawberrynet.com este un site pe care l-am descoperit în urmă cu câțiva ani și pe care îl ador pur și simplu. Este un site care vinde parfumuri și tot felul de alte produse cosmetice și are sediul în Hong Kong. La început era destul de complicat să cumperi de acolo pentru că pachetele veneau la vamă, nu veneau la oficiul poștal. Dar de vreo doi ani expedierea se face din Suedia, deci din Uniunea Europeană, așa că nu mai există această problemă.
         Site-ul are o secțiune numită ”oferte speciale zilnice” și acolo au reduceri foarte, foarte mari, valabile câte 24 de ore. Aproape în fiecare zi intru și verific 🙂 Sigur că nu cumpăr chiar atât de des dar e bine să fiu la curent cu noutățile. Deja au început să apară și ofertele de Crăciun așa că stați cu ochii acolo. Anul trecut mi-am luat un set care conținea o trusă de farduri cu 6 culori, 2 blush-uri , 2 rujuri și un rimel de la Elizabeth Arden cu 70 de lei. Prețul întreg era de vreo 3 ori mai mare. Super-calitate. La prima comandă se primește un cadou gratuit la alegere și nu e de ici, de colo. E chiar ceva consistent. Eu am și acum bronzerul Stila pe care l-am ales atunci și care ar fi costat 60 de lei.
         Transportul e gratuit cu condiția să nu cumperi doar parfumuri (altfel se mai adaugă 10% din valoarea parfumului). Asta cred că e o reglementare internațională și este ceva legat de transportul lichidelor. Există și un program de loialitate în care intri automat începând cu a doua comandă. Discountul începe să crească de la 1% și ajunge până la 10%. Eu am ajuns la 6-a comandă și acum am 5% discount. Pachetele vin prin Prioripost și sunt legate cu o panglică mov :
         În interiorul pachetului produsele sunt împachetate în folie cu bule de aer iar golurile sunt umplute cu bucățele de polistiren așa încât este imposibil să se spargă.
         La ultima comandă am avut un parfum de la Benetton și o loțiune de față pentru bărbați de la L’Oreal. Parfumul a costat 35 de lei (75 de ml) și îmi place foarte mult. Este a doua oară când îl cumpăr (era la ofertă specială, redus cu 60%). Are un miros de citrice, aduce a coajă de portocală, un pic amărui dar totuși foarte fresh. Persistă mult, dacă port o eșarfă în ziua în care mă dau cu el, sigur eșarfa va mirosi și după câteva zile. Prima dată când l-am cumpărat a fost un blind buy adică l-am luat fără să-l fi testat înainte. M-am luat doar după review-urile de pe fragrantica.com și am avut noroc pentru că mi s-a potrivit foarte bine. Sticluța areată senzațional, este închisă într-un fel de cub transparent și nu se poate scoate de acolo. Singurul inconvenient ar fi că e destul de mare și nu încape în poșetă. Dar oricum mirosul e suficient de persistent astfel încât nu trebuie reîmprospătat.
         Cealaltă cumpărătură, loțiunea pentru bărbați a fost tot o ofertă specială, 25 de lei dacă bine țin minte, și va fi un cadou surpriză așa că vă rog să țineți secret deocamdată 🙂
         Voi ați cumpărat vreodată de pe acest site ?
LATER EDIT Începând cu 1 februarie 2015 s-a modificat ceva în sistemul minunat al Poștei Române iar pachetele vin la oficiul vamal (nu la poșta obișnuită) și am înțeles că trebuie plătit TVA. Iar transportul nu mai este gratuit decât la comenzile peste 110 lei. 
Share This:

O părere despre “Cumpărături pe strawberrynet.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *