Ce mai spune netul

        Ploaia de azi mi-a stricat tot programul. Dacă ar fi fost doar câțiva stropi nu m-ar fi afectat prea tare dar cum a turnat cu găleata, m-am hotărât să nu ies după-masa din casă așa că am pierdut vremea pe internet. Și când spun pierdut, nu e doar o expresie. Mi s-au dus ore din viață citind niște bazaconii de care m-am crucit. De obicei sar peste astfel de titluri dar azi m-a mâncat curiozitatea să văd până unde poate ajunge prostia umană. Și am văzut. Vă dau câteva exemple, din ce îmi mai aduc aminte, pentru că am încercat să rețin și sursa. Iată deci cu ce informații noi m-am ales astăzi:
        În primul rând am aflat ce boli poți face de la hârtia igienică parfumată – doar dacă o folosești frecvent 🙂 Multe, inclusiv cancer de colon. (unica.ro)
       Acum știu cum să mă opresc din a mai face exces de înghețată: să miros de câteva ori pe zi scorțișoară, trandafiri și vanilie și astfel mi se va reduce pofta de dulciuri (sanatate.bzi.ro)
       Nu există surse scrise dar totuși s-a constatat că geto-dacii aveau câte 30 de soții pe care le cumpărau de la părinții lor (adevărul.ro)
         Poate ați aflat deja (asta am văzut-o de mai multe ori) că s-a inventat un dispozitiv care reduce consumul de energie electrică la mai puțin de jumătate. Tot ce trebuie să faci este să-l bagi în priză și toate aparatele din casă vor consuma mai puțin! Când am citit articolul mai aveam la dispoziție doar 34 de minute ca să comand aparatul la incredibilul preț de doar 180 de lei. Am ratat ocazia. (sfatulparintilor.ro)
         Iar ca să îți decolorezi părul, storci câteva lămâi, îți întinzi sucul pe păr, apoi stai la soare minim o jumătate de oră, deși se recomandă câteva ore. E adevărat că poți face cancer de piele dar ce mai contează? (kanald.ro)
        ”Celebrul numerolog” Carmen Hara a decretat că Gabriel Cotabiță e posibil să moară înainte de a împlini 60 de ani (adică în noiembrie) sau să mai trăiască încă 20 de ani. Este o părere extrem de bine documentată bazată pe studiul cifrelor care alcătuiesc data nașterii (ziarulring.ro)
        Pentru o cură rapidă de detoxifiere se recomandî o felie groasă de ceapă pusă pe tălpi și apoi acoperită cu șosete pe timpul nopții. Până dimineața se vor elimina toate toxinele din organism. Nu vreau să-mi imaginez cum ar mirosi în dormitor după un astfel de ritual. (secretele.com)
        Astea sunt doar câteva din inepțiile care mi-au trecut azi prin fața ochilor dar internetul abundă în articole în care găsești metode de tratare a cancerului în două săptămâni, publicitate la creme pentru creșterea sânilor sau icoane făcătoare de minuni… Dar decât cenzură parcă tot mai bine e să-i lași liberi pe nebuni 🙂 

Share This:

4 thoughts on “Ce mai spune netul

  1. asta cu hartia igienica m-a bagat in ceata de tot.
    nu ca as folosi-o, dar pentru multi e un moft, un trend… am ajuns departe cu autodistrugerea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *