PB051338

O nouă surpriză de la Farmec

         În urmă cu vreo două săpămâni am intrat la farmacie să cumpăr, la indicațiile medicului, niște pastile de calciu pentru Jax . Are nevoie de calciu pentru că a crescut foarte repede (a ajuns la 50 de kilograme într-un singur an) și trebuie prevenite anumite carențe care pot să apară la organismele tinere. Jax este iubitul și adoratul nostru rottweiler, unul dintre cei trei câini care formează mica haită a familiei. Ceilați doi sunt adunați de pe străzi dar nu despre asta vreau să vă povestesc acum.
         Din fericire la farmacie sunt nevoită să intru  destul de rar și atunci doar ca să iau paracetamol, antinevralgic sau alte chestii de genul ăsta. Dar și când intru… acolo mă uită Dumnezeu :) . Nu mă mai pot dezlipi din fața rafturilor cu produse cosmetice. Stau și mă uit pe îndelete, citesc etichetele, miros, testez, compar, pipăi și mă extaziez în fața loțiunilor, cremelor și gelurilor de care sunt pur și simplu îndrăgostită. Orice durere sau nefericire am, acolo îmi trece pe loc. Pentru mine este un tratament anti-depresie.
         Și cum stăteam eu tacticoasă și scanam etajerele cu sticluțe miraculoase, zbang! îmi sare ceva în ochi la standul Farmec. Vedeam că scrie Gerovital dar nu înțelegeam de ce e scris pe fond roșu. În primul moment am crezut că s-a schimbat ambalajul și s-a renunțat la albastrul deja consacrat. Cunosc produsele Farmec ca-n palmă, le folosesc și sunt încântată de calitatea acestora pentru că am crescut și am evoluat împreună cu ele. Așa că am fost tare, tare surprinsă să văd ceva nou, de care eu nu știam. Pentru că, apropiindu-mă, am constatat că nu era vorba de nici o schimbare de ambalaj ci pur și simplu a apărut o linie nouă care se cheamă Gerovital H3 DERMA + .
         Fac o mică paranteză: Poate încă nu știați, dar cosmeticele Gerovital reprezintă prima gamă anti-age din lume. Au apărut în 1967 și de atunci nu cred că există român care să nu fi auzit de ele. Gerovital Doctor în Frumusețe este un brand cu care toți ne mândrim chiar dacă singurul nostru merit este faptul că suntem mari consumatori de produse. Sunt românești, sunt bune și ne sunt dragi. În rest, se ocupă specialiștii.
         Revenind la mirarea mea în fața noii game cred că va trebui să-i scriu lui Mark Zuckerberg să-l întreb de ce noutățile de la Farmec nu-mi apar în news feed-ul Facebook-ului meu deși am dat like paginii Farmec de la începutul începuturilor. Pentru că, bineînțeles, lansarea noii linii de produse dermatocosmetice a fost anunțată pe pagina oficială. Dar, mai bine mai târziu decât niciodată, am aflat și eu la vreo lună de la lansare.
         Dermatocosmeticele sunt create împreună cu medicii dermatologi și în afară de funcția cosmetică au rolul de a completa tratamentul unor afecțiuni ale pielii cum ar fi acneea sau dermatita atopică. Au anumie proprietăți terapeutice, sunt hipoalergenice, sunt fabricate în condiții sterile și sunt testate pe pielea sensibilă. Ele nu se găsesc decât în farmacii așa că dacă vreți Gerovital H3 DERMA + să nu căutați în supermarket.
          Mi-a atras atenția crema dermoreparatoare ale cărei indicații sunt leziunile superficiale ale pielii, iritațiile sau micile cicatrici recente. Am cerut și am primit o mostră iar acesta este un alt mare plus al Farmec-ului. Tot timpul are mostre disponibile la toate produsele. Și nu doar că are, că mai sunt și alte firme care fac mostre, dar aici se găsesc în cantități suficiente și ai posibilitatea să testezi orice produs înainte de a-l cumpăra. De data asta însă am fost chiar impresionată de cantitatea mare conținută de mostra pe care am primit-o: 10 ml.
         Așa că am supus-o testării: Am uneori unele porniri sadice pe care nu mi le pot  înfrâna atunci când îmi apare (întotdeauna în cele mai nepotrivite momente) câte un coș pe față. Și, deși știu că nu trebuie să trec la atac, totuși o fac cu mare agresivitate urmând ca în secunda doi să regret dezastrul pe care l-am lăsat în urmă. Singura consolare, dacă pot să spun așa, e că nu sunt singura membră a acestui club. Clubul celor care se piscălesc în oglindă.
Sursa foto: www.gurl.com
         După ce
într-o seară, într-un acces de neastâmpăr, m-am
îndeletnicit cu automutilarea, am întins pe mica rană lăsată pe
față un pic de cremă din mostra primită. Vă jur
că până dimineața abia se mai vedea o urmă slabă. Nu-mi venea
să cred, a funcționat perfect. Am mai încercat, cu același efect
senzațional, să-mi oblojesc punctele roșii care rămân pe lângă
unghiile de la mâini în timp ce trag de câte o pieliță
până îmi dă sângele. Fără să vreau, asta mi se întâmplă când mă uit la
televizor la talkshow-uri politice, cred că din cauză că mă concentrez prea tare, doar, doar voi înțelege și eu ceva din ce se întâmplă acolo.  La fel, până în ziua următoare nu se mai vedea aproape nimic.
         În concluzie o să cumpăr crema
în varianta full-size
mai ales că acum vine iarna și de la ger mi se întâmplă adesea să
mi se irite tenul destul de rău. O să îmi mai iau crema antirid
pentru conturul ochilor care are efect nu doar diminuarea ridurilor
ci și a cearcănelor, eterna mea problemă.

         Și aș mai vrea și
gelul spumant purifiant și șamponul antimătreță și… toate
le-aș vrea. Ce nu mi se potrivește mie, de exemplu crema
antiacneică, i-aș da-o nepoatei mele care are 17 ani. O să fac în curând o 
comandă pe site-ul
Farmec
 pentru că au prețuri bune, au
tot timpul produse la ofertă și, nu în ultimul rând, în pachet primești o mulțime de
mostre :)
         Voi ce-ați vrea să încercați din noua gamă ?
 
         Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014.


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *