Liebster Award – un joc în lanț

      Liebster award este un fel de decorație sau medalie sau premiu sau cum vreți să-i spuneți care se acordă de către un blogger unui alt blogger și care există, evident, doar în mediul virtual.  Are origini germane după cum îi spune numele și în traducere liberă ar însemna cel mai iubit, cel mai drag, cel mai dulce, cel mai plăcut sau ceva de genul ăsta. Oricum ceva de bine. De foarte bine.
      Este un fel de joc în lanț, adică odată ce ai primit titlul trebuie să-l dai mai departe respectând regulile. Dacă refuzi să faci acest lucru înseamnă fie că nu ai chef, fie că îți lipsește simțul umorului, fie că nu ai timp și, deși eu cred că nu se întâmplă nimic, gurile rele spun că s-ar putea ca blogul să-ți intre pe o pantă descendentă :))))) Decât să riscăm, mai bine să fim prevăzători.
      Deci, să purcedem la treabă. În primul rând trebuie să-i mulțumești celui care te-a nominalizat iar eu îi mulțumesc lui Cătălin că s-a gândit la mine.
       Iar acum să răspund întrebărilor primite (11 la număr):
  1. Cine eşti şi cât de multe poţi spune despre tine? Sunt Ioana, poza o vedeți pe prima pagină și am scris 50 de lucruri despre mine aici.
  2. În ce perioadă a anului eşti cel mai aproape de blogul tău/de cititorii lui? Cred că iarna când ne retragem cu toții în vizuină și avem timp de răsfoit internetul.
  3. Poezie sau proză? De ce? Nu pot să fac o astfel de alegere pentru că citesc cu plăcere ambele genuri. Asta e ca și cum m-ai întreba apă sau aer? Nu poți trăi fără niciuna din ele.
  4. Câţi bani ai vrea să câştigi lunar pentru a nu te considera neîndreptăţit? Dacă mă compar cu cei care trăiesc în lumea mai puțin civilizată, mă consider o norocoasă pentru că am întotdeauna ce să mănânc și un loc unde să dorm confortabil. Nu sufăr de foame, frig sau sete, am haine frumoase și sunt sănătoasă. Sigur că aș vrea bani cât de mulți dar nu mă consider neîndreptățită.
  5. Cât de cheltuitor eşti? Acesta e un subiect mult prea intim 🙂 Aproape la fel de personal ca și religia și vă spun doar că sunt mai cheltuitoare decât aș vrea să fiu.
  6. Când crezi că eşti cel mai singur? Toți oamenii sunt singuri când se nasc și când mor. Între cele două evenimente , de bine, de rău, tot mai găsești pe cineva cu care să schimbi o vorbă.
  7. Ce hobby-uri ai? Îmi place să cos la mașină. Și scrisul poate fi un hobby, nu? Dar creșterea, iubirea și giugiuleala de pisici? Oare acesta poate fi considerat un hobby?
  8. Cât de popular eşti în cercul tău de prieteni? Are legătură popularitatea cu blogging-ul? Nu cred că sunt o persoană ”populară” dar nici una pe care să nu o observi. Presupun că sunt undeva la mijloc. Într-un fel popularitatea are legătură cu succesul în blogging și aici mă refer la vedete care au mii de vizualizări fără să aibă conținut de calitate.
  9. Cât de des mergi în cluburi şi la concerte/spectacole? În cluburi niciodată. La spectacole merg cât de des pot. Ador baletul.
  10. Mai sunt 48 de ore până la Sfârşitul Lumii. Cum ţi le petreci? Aș lua un somnifer puternic să dorm și să nu mai știu nimic.
  11. Ce părere ai despre tineretul din „ziua de azi”? Niște obraznici. Niște prost-crescuți. Niște neica-nimeni. Glumesc desigur 🙂 Cu siguranță aș vrea să fiu în locul lor pentru că exact așa am fost și noi. Nu-mi place să judec oamenii și cu atât mai puțin generațiile.

Acum trebuie să nominalizez 11 bloggeri care vor răspunde la alte întrebări alese de mine iar aceștia sunt:

Întrebările pentru cei nominalizați sunt:

  1. Ce loc din lume ai vrea să vizitezi măcar o dată în viață?
  2. Care este cartea pe care o poți reciti cu plăcere oricând?
  3. Ce sfat ți-ai da ție însuți, celui de la 16 ani?
  4. Care a fost obiectul de studiu preferat la școală?
  5. Dacă ar fi să mulțumești unui om din viața ta, care ar fi acela?
  6. Ce iubești mai mult, pisicile sau câinii?
  7. Dacă ar trebui să-ți alegi acum o altă meserie, către ce te-ai îndrepta?
  8. Care crezi că a fost cea mai mare invenție a omenirii?
  9. De unde s-au inspirat părinții tăi când ți-au ales numele?
  10. Care este primul lucru pe care îl remarci la o persoană?
  11. Când ai plâns ultima oară?
      Și cam atât. Pentru ca cei nominalizați să afle acest lucru, ar fi bine să le trimiteți un link așa cum o să fac eu acum.

Share This:

3 thoughts on “Liebster Award – un joc în lanț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *