Produse cosmetice terminate

        Dacă nu știați deja, vă spun acum. Am obiceiul să adun ambalajele goale ale produselor cosmetice pe care le termin și le țin până apuc să scriu un articol despre ele, adică îmi spun părerea despre fiecare în parte, dacă și-a meritat sau nu banii. Abia după ce fac acest lucru, le arunc. De data asta cred că au trecut mai mult de două luni, am tot amânat și uite că s-au adunat cam multe așa că azi, într-o întunecată zi de sâmbătă, am trecut la treabă.

IMAG2282

        Sentimentul pe care mi-l dă un recipient gol este destul de plăcut, eu, cel puțin, văd că nu am aruncat banii în vânt. Urăsc să văd produse cosmetice expirate aruncate la gunoi sau uitate pe o etajeră în baie și de multă vreme mi-am propus să nu mai cumpăr decât atât cât folosesc. Până acum am reușit să mă țin de această promisiune și, de exemplu, nu mi-am mai cumpărat nicio ojă pentru că am foarte multe, majoritatea folosite doar o dată sau de două ori. La alte categorii însă, sunt nevoită să-mi reîmprospătez stocul. Dar, până una-alta, dacă vreți să vedeți (și să auziți) cum stă treaba, vă invit să vedeți ce am filmat azi:

Share This:

4 thoughts on “Produse cosmetice terminate

  1. Imi place prezentarea.Este clara si suficienta pt a intelege aspectele fiecarui produs prezentat aici.Ca la matematica.totul limpede si fara ocolisuri.Felicitari! Am citit si despre alegerea marimii sutienului.Acolo este o prezentare profesionala.Punct lovit.punct ochit.Inca multe felicitari si urari de bine ,iti doresc .IOANA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *