7 verbe pentru 7 zile #16

Pe scurt, iată cum trecut cea mai ploioasă săptămână din acest an.

 • Am votat,  ca de altfel de fiecare dată când sunt alegeri. Aș putea scrie pagini întregi despre cât de importantă mi se pare exprimarea opțiunii dar n-o s-o fac. Sau nu acum. Oricum, consider că cei care nu catadicsesc să voteze, ar trebui să-și țină gură și să nu se mai plângă de nimic în următorii patru ani iar dacă merg pe ideea că nu au cu cine să voteze pentru că toți candidații sunt proști, corupți și rău intenționați, să facă bine și să candideze ei înșiși pentru că au acest drept. Dacă, bineînțeles, nu au suferit vreo condamnare definitivă. E ușor să dai din gură și să nu faci nimic.
 • Am închis telefonul în nas unei tipe care mă tot sună pe fix să-mi prezinte nu știu ce cosmetice. Când am ridicat receptorul și i-am auzit din nou vocea pițigăiată cu accent ciudat și ritmul acela calm de parcă avea tot timpul din lume, m-am enervat instantaneu. Bună ziua, vă sun din partea firmei Dermafuturo din Lugano… și după o  pauză în care ar fi trebuit să mă pătrundă sonoritatea numelui, din Elveția… de parcă eu mă gândisem la Lugano din Vaslui. Și fără să spun un cuvânt, zdrang, i-am închis. Cred că e a patra sau a cincea oară când mă sună, prima dată am avut dispoziția să o ascult și să-i răspund la toate întrebările, apoi i-am spus politicos de fiecare dată să nu mă mai sune pentru că nu sunt interesată dar acum am ajuns la capătul răbdării.
 • Am cedat (încă o dată!) reclamelor și mi-am cumpărat un beauty blender, de fapt doi pentru că așa se vindeau, la set. Beauty blender-ul ăsta este un burețel de forma pe care o vedeți în poză și se folosește, înmuiat în apă și apoi stors, în loc de pensulă sau degete, pentru a aplica anticearcănul. Există și varianta mai mare, pentru fondul de ten. Am tot zis că nu-mi trebuie și că pensula e perfectă pentru așa ceva dar, surprinzător, este un accesoriu foarte, foarte bun și mi-a depășit cu mult așteptările. Merită să vă luați mai ales că în DM nici nu costă mult, setul este 8 lei.
  IMAG3866_BURST002_COVER
 • M-am hotărât să-mi cumpăr o cameră de filmat semiprofesională, un Canon G7 X. De mult mă tot gândesc la asta și culmea, acum că am decis să o iau, este out of stock de mai mult de o săptămână pe f64.ro. Nu-mi vine să cred, de trei luni o tot studiez și acum, pe când s-o pun în coș, văd că toată România și-a cumpărat acest model 🙂
 • Am mâncat în fiecare zi pește afumat așa de poftă mi-a fost. Macrou, somon sau păstrăv, bucățele mici pe pâine prăjită unsă cu unt și cu câțiva stropi de muștar cu mărar. Îmi place peștele gătit sub orice formă deși, ciudat, refuz fructele de mare. Gust și din alea dar niciodată cu plăcere. peste ioana spune
 • S-a stricat robinetul de la bucătărie, broasca de la ușa de la intrare și una dintre jaluzelele de la living. Conform legilor lui Murphy necazurile vin în serie de câte trei. Astea nu sunt chiar necazuri, dar tot în serie au venit și sper doar că nu este valabilă și continuarea: În momentul în care s-a terminat o serie de trei, urmează o altă serie de trei 🙂
 • N-am dat (și nici n-o să mai dau vreodată) accept pe Facebook celor care nici nu-și pun poza la profil și nici nu-și arată numele real. Dacă nu amândouă, măcar unul din criteriile astea să fie clare ca să văd și eu cu cine mă ”împrietenesc”. Că m-am săturat de poze cu flori, bebeluși, desene abstracte sau nume de genul Michi-Michi și Richi-Pichi. Nu e obligatoriu pentru nimeni să intre în social media, dar dacă tot o face să-și asume fiecare responsabilitatea că sunt sătulă până peste cap de anonimi binevoitori. Am zis! 🙂

Mă duc acum la televizor să văd cum decurg alegerile și să aștept rezultatele exit poll-urilor că mor de curiozitate să văd ce este în capul românilor.

Share This:

5 thoughts on “7 verbe pentru 7 zile #16

 1. Mie citeodata mi-e mila de astea cu telefoanele. Cind am rabdare le spun frumos ca nu ma intereseaza. Dar n-am intotdeauna. Am citit cit sunt de prost platite si cum au norma si ca e vai de capul lor. M-am inscris pe o lista sa nu ne mai sune nimeni, dar tot suna uneori. Ultima data ma tot chestiona una de ce nu sunt interesata sa le vind aur.
  Cu 3 se termina seria! Nu incepe alta. 🙂

  1. Am avut și eu o perioadă în care, prin natura jobului, trebuia să dau telefoane la clienți dar dacă omul îmi zicea să nu-l mai sun, îmi notam și n-o mai făceam a doua oară. Nu e așa de greu să ții o evidență…
   Și, da, sper să nu înceapă o altă serie de 3 deși mai nou găsesc în fiecare dimineață apă lângp frigider 🙁

 2. Buna Ioana!
  Pentru ca ai pomenit de bureteii beauty blender as vrea sa fac cateva remarci. Ceea ce ai luat tu din Dm sunt doar copii dupa originalul beauty blender care costa intre 15 si 20euro. Calitativ difera foarte mult si cam toate parerile de pe net conchid ca cel original isi merita banii si chiar conteaza diferenta. O varianta mai ieftina si tot super calitativa au scos cei de la Real techniques: un buretel de culoare portocalie si forma putin diferita( are o parte taiata oblic,plata). Oricum, fata de pensulele pt. fond de ten sunt si bureteii de la Dm un mare pas inainte.

  1. Să ști că e un pas înainte 🙂 Am văzut originalul în Sephora, costă 80 de lei și mi s-a părut un preț exagerat pentru o bucățică de burete că până la urma urmei asta este, doar un burețel sintetic. Dar se plătește brandul. O să mi-l iau pe cel de la Real Techniques de pe iherb.

 3. Hehe cum ma suna una din Spania sa-mi vanda produse cu botox si alte cele, prima data am facut si eu ca tine am raspuns frumos, iar a doua oara am intrebat-o de lista de ingrediente si am incheiat ca nu sunt interesata… asa legata la ochi.
  Si cand strici votul, ca nu ai ce alege, tot exprimare se numeste ca si a celora care nu voteaza deloc, insa nu stii daca aleg sa taca sau nu ii intereseaza deloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *