Versace – Crystal Noir, gratis

        În urmă cu un an îmi făceam o listă de rezoluții pentru 2015, mai exact 10 la număr, iar dacă vreți să le vedeți, o puteți face aici. Evident că nu le-am dus pe toate la îndeplinire, cred că mi-au ieșit doar 5, dar de unul dintre obiective sunt tare mândră. Spuneam atunci că vreau să îmi fac o pușculiță în care să adun bani. Nu vorbesc de conturi de economii deschise la bancă, ci de o pușculiță adevărată în care să pun mărunțiș: un leu, doi, trei în fiecare zi, pe care să o deschid la sfârșitul lui 2015 și să îmi fac un cadou mie însămi. Sunt curioasă cât o să adun.

        Nu am avut chiar o pușculiță adevărată ci am improvizat una dintr-o cutie de ceai lipită cu bandă maro iar monedele le-am strâns pur și simplu într-o pungă. IMAG2866

        Interesant de aflat este că aproape toate monedele le-am adunat de pe jos, de pe stradă, de prin magazine și de prin locuri unde alții le aruncă fără să le pese sau, din cauza lenii, nu se apleacă să le ridice. Această nepăsare a semenilor mi-a adus într-un an considerabila sumă de 38.41 lei sub formă de metal. IMAG2870

        În pușculița de carton am găsit 233 de lei, bani pe care i-am adunat fără să fac nici cel mai mic efort și fără să simt nicio povară. Rest primit de la piață, câte 10 lei uitați prin buzunare, câte 5 lei găsiți prin mașina de spălat și așa mai departe.  Deci e vorba de bani cu care, cu ei sau fără ei, tot acolo ești și nu vorbesc acum de planuri de economii făcute prin conturi bancare ci de mărunțiș care la prima vedere pare nesemnificativ. Sunt bani pe care nu-i simți nici dacă îi ai, nici dacă nu-i ai dar puși unii peste alții la un moment dat încep să reprezinte ceva.

       Și lucrurile arată foarte bine atunci când te mobilizezi pentru o astfel de cauză așa că în ultima zi a lui decembrie am fost  la bancă, mi-am depus banii în cont și, fiind mai bogată cu 271 de lei, mi-am făcut cadoul la care visam de ceva vreme comandându-mi de pe strawberrynet.com Crystal Noir de la Versace, unul din parfumurile mele preferate.

versace

    Param-pam-pam! Pentru că n-am scos niciun ban din buzunar pot să spun că e pe gratis? Pot, bineînțeles 🙂

       Pentru 2016 mi-am propus același lucru dar de data asta voi folosi o pușculiță adevărată și voi avea tot timpul în cap gândul la economiile pe care le pot face datorită faptului că nu sunt fumătoare. Un pachet de țigări costă vreo 15 lei iar un pachet pe săptămână ar însemna, în decursul unui an, 780 de lei. E ceva, nu? așa că anul acesta, în decembrie, sper să găsesc acești bani în pușculița mea. De fapt, nu sper, ci sunt sigură că îi voi avea. Cine mai aderă la această idee?

Share This:

16 thoughts on “Versace – Crystal Noir, gratis

 1. Si eu am o “galetusa” pentru monezi. Le duc regulat la banca. Înainte le lasai acolo (daca nu aveai nevoie de bani imediat) si ti-i puneau în cont în maxim doua zile, fara comision. Acum s-au smecherit bancile. Duci monezi în valoare de 5 euro si-ti iau comision 3 euro :). Am si pusculita “oficiala”, evident. Cu pusculita chestia e simpatica rau. Fiind un bibelou, are fundul de carton. Oh, de câte ori l-am taiat, l-am lipit… :).
  Uite, încep si eu… Anul asta nu ma ating de maruntei! Ne “socotim” pe 31 Decembrie, ok?
  Bafta!!!
  P.S. Eu fumez! Si mult, înca… dar tot pot “recupera” ceva.

  1. La banca mea nu este comsion decat daca depui moneda metalica in contul altor persoane, daca e contul tau esti scutit.
   Deci rămâne să ne socotim peste 12 luni, abia aștept 🙂

   1. Nici la noi nu era asa. Anul trecut au bagat comision.
    Daca doresti sa-ti dea banii pe loc, trebuie sa stai acolo sa-i împachetezi (sau îti iei acasa de lucru). Eu nu am rabdare si nici nu-mi reusesc bine împachetarile. Anul asta o sa-i duc pe toti la final. Dar sa tii cont ca eu platesc si comision, da? :)))

    1. Clar, o să bage și la noi comision că tot timpul suntem cu un pas în urma nemților și ne luăm după ei 🙂
     OK, o să țin cont de comisionul tău :))))

  1. Pentru Spitalul acela vreau sa ma implic mai mult anul acesta. Inca nu stiu exact cum o sa fac (cu alergatul nu ține la mine) dar o sa strang cu siguranță mai mulți bani decât anul trecut.

 2. La multi ani!
  Un an bun si frumos iti doresc, iar la sfarsitul lui pusculita sa fie cat mai mare!
  fetele au si ele pusculita lor, dar e buna ideea cu o pusculita si pentru noi.

 3. La multi ani, draga mea, am uitat sa iti spun la comentariul anterior si sa iti urez un an minunat!
  Felicitari pentru cadoul pe care ti l-ai facut si multumim pentur exemplul practic de determinare. Am citit de aseara articolul tau si azi in metrou m-am trezit gandindu-ma cum as face anul asta sa economisesc…in subconstient mi-a ramas titlul tau, cu parfumul gratis…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *