Trenduri care ar trebui să moară

        Dintr-un singur punct de vedere e bine că a trecut vara, cel puțin nu o să mai vedem pe stradă hidoșeniile alea de papuci/ șlapi cu blană pentru că sunt convinsă că până la anul o să dispară moda asta.

        În schimb, de cum a dat frigul, fetele au renunțat la șorturile sexy și au trecut la pantaloni lungi. Gucci inspired 🙂 Câteodată stau și mă gândesc că designerii de la Gucci își bat joc de muritorii care se uită cu venerație înspre ei înclinându-se ca în fața zeităților. Îmi și imaginez cum fac ei un brainstorming gândindu-se ce să mai inventeze, ce să mai scoată pe piață astfel încât să nu poată fi comparați cu nicio altă casă de modă. Visează noaptea pantaloni de trening purtați cu pantofi stiletto cu tocuri amețitoare și, în mare secret, a doua zi lansează producția în serie limitată care va fi vizibilă publicului extaziat de marea inovație creativă în fashion-weekul de la Milano, New York sau Paris. Iar snobii din primele rânduri se aruncă disperați pe câte o pereche de 1500 de euro făcând stocurile sold out în următoarea săptămână. gucci1        Ce vedeți în poza de mai sus e varianta mai ieftină, adică modelul fără capse pe laterale, la crème de la crème  sau the very best of  fiind cam așa ceva:gucci2        Sper că ați prins ideea pentru că e simplă de tot: pantaloni de trening dar neapărat purtați cu tocuri, de preferință cât mai înalte. Coțofenele astea tinere și-au comandat deja imitații de douăzeci de ori mai ieftine de pe site-urile chinezești și și-au etalat outfiturile în mall 🙂 Le-am văzut. Mi se par total aiurea dar probabil va trebui să mă obișnuiesc pentru că din primăvară ochii o să ne fie zgâriați de o nouă viziune artistică. Sutienele purtate la vedere. Luați de vă minunați 🙂bluze

Share This:

9 thoughts on “Trenduri care ar trebui să moară

 1. Eu inseamna ca am avut noroc ca n-am vazut( pe strada) nici slapi cu blana, nici treninguri, iar de moda asta cu treninguri nici nu stiam. Oricum or fi comozi, pacat ca pantofii aia cu tocuri iau din comoditate 🙂
  Ce sa zic, bine ca se gasesc fraieri care pun botul .

  1. Pantalonii în sine n-au nimic în plus sau în minus dar se poartă cu tocuri (neapărat) și i-am văzut purtați chiar și la evenimente cu ștaif 🙂 Horror.

   1. O sa fie si mai fain cind combini treningul cu pantofii cu toc si sutienele la vedere 🙂
    Ce mi se pare ciudat e ca pe vremuri erau combinatii care erau considerate culmea prostului gust, iar acum unele sunt la mare moda.

 2. Șlapi dintr-ăia șmecheri ? n-am văzut. O fi Alba Iulia mai înapoiată…
  Da’ o aduc io în rândul lumii! Tocmai ce mi-am cumpărat o pereche de pantaloni de trening. Îmi voi pune tocurile în picioare și să te ții! Mulțumesc de idee ? Ioana!
  P.S. Promit poze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *